Plannen voor uitbreiding stadion in november

Na jaren van grote verhalen en vele beloftes van Hansje van D. komt NEC dan nu daadwerkelijk met de plannen om het stadion te gaan uitbreiden. In november wordt het plan gepresenteerd aan de supporters.
Hartstikke leuk en aardig natuurlijk, maar wil je meer supporters gaan trekken moet er natuurlijk een hoop veranderen binnen NEC. En hoe het nu gaat kunnen ze er beter een ring afhalen…

De Gelderse club presenteert volgende maand een plan voor uitbreiding van het Goffertstadion, dat momenteel plaats biedt aan ongeveer 12.500 toeschouwers. Dat heeft algemeen directeur Jacco Swart laten weten tijdens de jaarlijkse supportersavond in Nijmegen.

"In november gaan wij presenteren wat we voor ogen hebben met het stadion", meldt Swart de Nijmeegse supporters. "We weten dat het lang stil is geweest als het gaat om uitbreiding. Dat gaat nu veranderen. Wel moet duidelijk zijn dat we laten zien wat wij graag willen. Niet wat het uiteindelijk zal gaan worden."

Swart liet bovendien weten dat hij gaat proberen om er voor te zorgen er weer een biertje gedronken mag worden in het stadion. Momenteel is alcohol verboden. "Begin 2008 brengen we het ter sprake bij de gemeente", belooft hij.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan