Jong NEC weet weer wat verliezen is

Het tweede van NEC is weer met beide benen op de aarde gezet door het tweede van Sparta. Na vier overwinningen op rij in de competitie verloor NEC gisteravond in de eigen Goffert met 1-3 van de Rotterdammers.

NEC kwam na een half uurtje spelen nog wel op voorsprong door een benutte strafschop van Karim Fachtali.
Nog voor rust maakte de Moreno Freire de gelijkmaker namens de Spartanen. Na rust brachten Yuri Rose en Darryl Roberts de 1-3 eindstand op het scorebord.

Ondanks de nederlaag blijft Jong NEC koploper in de Beloften Eredivisie. De ploeg leidt met 12 punten uit 5 duels. Groningen is tweede met 11 punten, maar speelde al 6 duels. Vitesse, FC Twente en Ajax bezetten samen de derde plaats met 10 punten uit 6 gespeelde wedstrijden.