Mark van den Boogaart voor één seizoen naar NEC

Het heeft even geduurd maar Mark van den Boogaart is eindelijk officieel NEC’er. Wij vonden het volgende bericht op de officiële site.

De 21-jarige Mark van den Boogaart heeft vanmiddag een éénjarig contract getekend bij NEC met een optie voor nog een jaar. Er was al enige tijd een mondelinge overeenkomst, maar nu zijn de handtekeningen definitief gezet. De Rotterdammer speelde een goede voorbereiding en verdiende op basis daarvan een contract bij de Nijmegen Eendracht Combinatie.

Na een avontuur bij Sevilla FC keert hij terug in Nederland. Eerder speelde de middenvelder in de jeugdopleiding van Feyenoord.

Mark van den Boogaart reageerde verheugd op het contract bij NEC "Ik ben erg blij dat mij de kans is geboden om terug te keren naar Nederland en daar te spelen op het hoogste niveau dat het betaald voetbal heeft. Ik ben trots te mogen strijden voor de club en zal me onder Mario Been, die ik een jaar heb meegemaakt bij Jong Feyenoord, ongetwijfeld verder ontwikkelen als de middenvelder die ik nu al ben!"

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan