Komen en gaan

Roy beerens komt, Boutahar en Eagles vertrekken en Olsson kan naar Duitsland. Dat is de opbrengst van een druk transferweekje in Nijmegen.

Dat Eagles zou vertrekken lag wel een beetje in de lijn der verwachtingen. We konden en mochten hem niet vergelijken met David Jones, maar we deden het toch een beetje. Roy Beerens kwam in ieder geval binnen met minder hoge verwachtingen dan Eagles. Misschien gaat dat wel in zijn voordeel werken.

De meest opvallende vertrekkende man is Boutahar, die per direct verkast naar Willem II. In potentie is deze jongen een goede speler, in de praktijk is dat er bij NEC nooit echt uitgekomen. Opvallend is wel dat Boutahar opeens wel naar concurrent Willem II mag gaan en eerder Denneboom niet. Natuurlijk is er wel een verschil tussen een topscorer en een bankzitter, maar je ziet dat sommige woorden in verschillende gevallen moeilijk te handhaven zijn.

Als laatste de volgens forzanec.nl aangegeven belangstelling vanuit Frankfurt voor Jonas Olsson. Natuurlijk nog niks concreets, maar het valt wel te hopen dat je er defensief niet zwakker op gaat worden wanneer de competitie weer gaat beginnen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan