Boutahar verhuurd aan Willem II + reactie

Saïd Boutahar (24) wordt woensdagmiddag gepresenteerd bij Willem II. De bij NEC overbodig geworden middenvelder wordt een half jaar verhuurd. Dat weet De Gelderlander te melden:

Een contract is nog niet ondertekend en Boutahar moet nog worden gekeurd, maar volgens Leen Looyen (technisch directeur van NEC) staat vrijwel niets een overgang in de weg. De intentie is dat Boutahar ook na dit seizoen voor de Tilburgse eredivisionist blijft spelen. Het gaat hierbij om een éénjarig contract met een optie voor nog twee seizoenen. Aan het einde van dit seizoen is Boutahar transfervrij.

Willem II onderhandelde in de zomer al met Boutahar. Die gesprekken ketsten af op de hoge vraagprijs voor de speler. Boutahar is onder trainer Mario Been in De Goffert bankzitter geworden. Bij NEC was Boutahar aanvankelijk een vaste waarde. De Rotterdammer speelde 138 wedstrijden in de eredivisie en maakte daarin 28 doelpunten. Boutahar – afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord – is bezig aan zijn derde seizoen in Nijmeegse dienst.

reactie Boutahar op website Willem II:
‘‘De lage positie die de club nu inneemt op de ranglijst schrikt mij niet af. Ik kijk er juist enorm naar uit om binnenkort weer met Iwan Redan en volgend seizoen met Mounir El Hamdaoui samen te spelen. Ik ken ze nog uit mijn periode bij RKC Waalwijk en Excelsior. Ik ben er van overtuigd dat ik samen met het hele team de komende weken de stijgende lijn kan inzetten om zo Willem II te laten presteren op het niveau dat hoort bij de club.’

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan