Blessures update: Otten, vd Boogaart en Kivuvu

Ook in De Gelderlander vandaag een blessure update:

Otten in voorlaatste fase van revalidatie
Mark Otten ver­wacht ‘over een week of drie, vier’ de groepstraining bij NEC te kun­nen hervatten. De 22-jarige Nijme­genaar scheurde eind april in de uitwedstrijd tegen Feyenoord de voorste kruisband in zijn linker­knie af. „Ik zit nu in de voorlaatste fase van mijn revalidatie. Als die voltooid is, kan ik me gaan richten op sprintvormen. Daarna hoop ik weer volledig met de groep mee te kunnen trainen.”

Van den Boogaart dag voor kerst geopereerd
Eigenlijk had Mark van den Boogaart deze week onder het mes zullen gaan, maar de midden­velder van NEC wordt pas 24 de­cember geopereerd aan zijn enkel. „Ik kwam op een spoedlijst, maar daar stonden meer mensen op”, zegt Van den Boogaart die nu vlak voor kerst verlost wordt van een zwevend stukje kraakbeen.
„Hoe lang het daarna weer duurt, ik durf het niet meer te zeggen”, al­dus Van den Boogaart.

Kivuvu met pijnlijke hamstring naar de kant
Na acht minuten voelde Dominique Kivuvu al dat de wedstrijd tegen Sparta voor hem voorbij was. „Lichte verrek­king van de hamstring”, luidde de eerste voorzichtige diagnose van fysiotherapeut Cees van der Lin­den. „ Dominique trok een lange sprint na dat schot van Vadocz. Toen gebeurde het. Morgen (van­daag, red) hebben we meer duide­lijkheid over de schade.” Rutger Worm verving de middenvelder.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan