Voor vertrek

We schreven al over de diep trieste communicatie over de uitwedstrijd tegen PSV. Pas op dinsdag (een dag na de verkoop aan het stadion) werd bekend gemaakt dat er een verplichte buscombi zou komen. Je zou denken dat zal een reden hebben, PSV zal dit wel heel laat bekend hebben gemaakt. Het tegendeel is waar. Dat PSV uit een combi zou worden blijkt nu al heel lang bij NEC bekend te zijn geweest!

Reden: De parkeerplaats van vorig jaar is niet meer beschikbaar en er is dus geen goede parkeerplaats aanwezig waar NEC fans hun auto kunnen parkeren.

Maar dit is nog niet alles: Op woensdag stond de HKN delegatie klaar bij het stadion om kaarten te verkopen. Ze kregen te horen dat verkopen geen zin had, omdat veel uitkaarten niet geactiveerd zouden zijn en er zouden geen uitzonderingen worden gemaakt. Vandaag bleken bij de andere bussen toch uitzonderingslijsten rond te gaan van mensen van wie de uitkaart nog niet geactiveerd was. Het lijkt op z’n minst op meten met twee maten.

Uit dit alles blijkt wel dat NEC er niet alles aan doet om zoveel mogelijk uitsupporters mee te krijgen. Anders zorg je dat informatie ruim op tijd beschikbaar is en zoek je naar oplossingen om supporters toch in Eindhoven te krijgen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.