PSV – NEC

De zoveelste kansloze missie in Eindhoven. Toegegeven, in het eerste half uur speelde NEC aardig mee en liet het zien dat er in de jonge ploeg wel degelijk aanknopingspunten zitten voor de toekomst. Of die toekomst dit seizoen al is, zal overigens moeten worden bezien, waardoor de eerste doelstelling voorlopig niet meer mag zijn dan overleven.
De seizoensouverture had niet meer dan zo’n 100 supporters naar het uitvak gelokt, minimaal eenzelfde aantal had her en der in het stadion een plekje gevonden. Het uitvak zag er overigens een stuk vriendelijker uit nu er (nav de Uefa Cup finale) normale stoeltjes in waren geplaatst en het net was weggehaald. Het hele stadion beschikt inmiddels over een gastvrijer uiterlijk aangezien de hekken overal weg zijn en de standaard oplossing op veldinvasies door wild geslagen horden hooligans, nl. de gracht, in Eindhoven niet aanwezig is. Misschien moeten andere clubs eens in de lampenstad gaan kijken hoe het dus blijkbaar ook kan.
De tweede helft was van ongekend saai niveau en riep de vraag bij deze bezoeker op of het wel leuk is om seizoenkaarthouder bij PSV te zijn. Winnen gaat op den duur ook vervelen, zeker als het de algemene verwachting is. Ben daarom blij dat ik dit seizoen weer in de Goffert zit, want daar zijn geen enkele garanties voor af te geven. We kunnen daarom alleen maar hopen dat tegen Groningen de eerste punten van het seizoen behaald gaan worden. Come on NEC! (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan