Rond

Wanneer we TV Gelderland mogen geloven dan is de selectie van NEC rond , op een enkele huurling die alsnog gevonden wordt na.
De selectie is rond???

Een selectie met slechts 2 man voor de linkerkant? Een selectie met één onervaren jonge controlerende middenvelder? Of moet Otten weer op het middenveld gaan spelen? Een positie waar hij notabene door Been zelf na een paar mindere wedstrijden weer weg is gehaald. Been heeft hem weer snel op zijn vertrouwde plek achterin gezet en met succes.
En waar is die broodnodige ervaring in dit team? Met name op het middenveld mis je nog steeds ervaren mensen die de lijnen uit kunnen zetten.
En de bank die je vorig jaar zo opbrak, vanwege het grote verschil in kwaliteit met de basis? Die bank is er nog steeds. Hopelijk is er geen steen dit seizoen om je voor de tweede keer aan te stoten.
Er is bijna niemand meer die zijn geld durft te zetten op een plek bij de eerste 9. De technisch directeur is iemand die wel denkt dat dat doel haalbaar is. Een alziend oog van Leen, of wishful thinking? We zullen het snel gaan zien! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan