Reacties Mario Been & Peter Wisgerhof

NEC speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen Stormvogels-Telstar. Trainer Mario Been en aanvoerder Peter Wisgerhof reageerden op Omroep Gelderland als volgt op het teleurstellende resultaat.
 
 "Zo dat ben ik even kwijt", zei trainer Mario Been zei trainer Mario Been nadat hij de kleedkamer uitstapte na afloop van de wedstrijd. "Ik heb tegen mijn spitsen gezegd dat ze niet echt mee hoeven te verdedigen, maar dan verwacht ik bij balbezit wel veel acties van ze. Die zie ik te weinig. Dat moet anders."
 
 "We hebben nog vier weken te gaan", vervolgt Been. "De resultaten zeggen me nu nog niet zoveel. Maar ik kan me wel voorstellen dat de fans ongerust worden."
 
 "We moeten van ver komen", beseft aanvoerder Peter Wisgerhof zich. "Dat verbaast me. Het begon al op de eerste dag, met die conditietest. Daar hadden we teveel moeite mee. Na de wedstrijd tegen NEC amateurs werden de routeniers op hun verantwoordelijken gewezen. Dat trek ik me ook aan. We moeten meer brengen en dat gaat ook gebeuren."
 
 Over de nieuwe trainer, Mario Been, is Wisgerhof zeer te spreken: "Hij is duidelijk en goed. Van mij persoonlijk over hem absoluut geen klachten."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan