OSRN-avond levert Azië 225.000 euro op

De gala-avond van de OSRN voor Azië heeft de stoutste verwachtingen overtroffen. De sponsorclub van NEC hoopte vooraf ‘een tonnetje of iets meer’ voor de tsunami – slachtoffers te vergaren, maar vrijdagavond werd maar liefst 225.000 euro bijeengebracht.


Samen met de opbrengst van de benefietwedstrijd die NEC tegen Borussia Mönchen Gladbach speelde, kwam de teller daarmee op 272.000 euro voor Azië.


Het totaalbedrag werd gisteren in De Goffert symbolisch overhandigd aan de mensen van de nieuwe stichting ONS, die speciaal in het leven werd geroepen. ONS staat voor OSRN, NEC en de St.-Maartenskliniek, de drie partijen die elkaar hebben gevonden in de steun aan Azië. Met name vanuit de St.-Maartenskliniek zal de besteding van het geld gestuurd worden.


De OSRN-avond was vrijdag een doorslaand succes. Alle stoelen bij het diner waren verkocht, é raison van 250 euro per stoel. De veiling onder leiding van Huug Duin overtrof alle verwachtingen. De organisatoren waren er in geslaagd een ongekende hoeveelheid zaken bijeen te brengen. Zoveel zelfs dat het merendeel via een loterij aan de man werd gebracht omdat de hoeveelheid te veilen stukken anders veel groot zou zijn geweest. De loterij leverde met 1000 loten voor 25 euro per stuk meteen al 25.000 euro op. Tot de topstukken op de veiling behoorden een splinternieuwe auto (opbrengst 25.000 euro), een collier. (13.000 euro), een horloge van Aron Winter (2250 euro) en een plekje op de spelersbank tijdens een oefenduel van NEC. Die laatste ‘gadget’ leverde 8000 euro op.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan