Lok of Wotte naar Southampton?

Mark Wotte lijkt te hebben getekend bij Southampton. Morgen wordt zijn contract bij Feyenoord beëindigd. De club heeft hem in ieder geval toestemming gegeven om al te onderhandelen met andere clubs. Hij gebruikt de komende drie weken om zijn taken in Rotterdam over te dragen. Wotte wilde graag weer als trainer aan de slag, terwijl hij vorige maand zijn contract als technisch directeur heeft verlengd. RTL-teletekst beweert echter dat Wotte en Southampton er al officieel uit zijn, dit wil Feyenoord nog niet bevestigen.


Cees Lok werd ook genoemd voor deze functie. Vanuit Engeland werd niet zo verbaasd gereageerd op het plotselinge ontslag van Cees Lok. Volgens bronnen uit Southampton wordt Lok de nieuwe trainer van deze club. Zelfs een speler uit het eerste team heeft het vermoeden over zijn aanstelling bevestigd. Vreemd genoeg noemde Lok privé-persoonlijkheden als reden voor zijn ontslag. Is een andere baan aangeboden krijgen een privé-aangelegenheid?


Redknapp is vorige maand teruggekeerd naar Portsmouth. Dennis Wise en Dave Bassett nemen zijn taken momenteel waar en het bestuur heeft bekend gemaakt dat er deze week een opvolger zal zijn.

Bron: Elf voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan