Verklaring spelersgroep

Door middel van deze verklaring wil de spelersgroep van NEC, bij monde van aanvoerder Peter Wisgerhof, hun ontsteltenis over de situatie aangeven en graag benadrukken dat ze unaniem achter de huidige technische staf van NEC staan.


Peter Wisgerhof: ‘Samen met alle spelers van NEC heb ik gisteren met verbijstering geluisterd naar de brief die Cees Lok ons voorlas en waarmee hij zijn ontslag aankondigde. Wij weten niet meer dan wat de trainer ons met deze brief verteld heeft, hij heeft ook ons verder geen aanvullende verklaring gegeven.


Wij staan allemaal achter Leen Looyen, Ron de Groot en Wilfried Brookhuis, de huidige technische staf. In tegenstelling tot wat vandaag in de media is gesuggereerd, is bij ons niets bekend van het spanningsveld wat zou bestaan tussen Cees Lok en de clubleiding of tussen Cees Lok en Leen Looyen. Met name naar supporters en media vinden wij dit als spelersgroep belangrijk om te benadrukken.


Morgen staat ons een belangrijke wedstrijd te wachten in de 1/8 finale van de Gatorade Cup tegen AZ in Alkmaar. We zullen allemaal ‘de knop om moeten zetten’ maar zien dit duel met vertrouwen tegemoet.’

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan