Wij willen de waarheid

De schok van gisteren heeft veel beroering veroorzaakt onder de supporters. De vraag die eenieder die NEC een warm hart toedraagt op de lippen brandt is: waarom?
Met zijn 17 jaar van toewijding aan de club heeft Cees Lok voldoende krediet opgebouwd om er van uit te kunnen gaan dat aan zijn beslissing inderdaad iets vooraf is gegaan dat niet door de beugel (van de trainer) kan. De meeste supporters zijn er van overtuigd dat Lok dit elftal nooit vanwege een futiliteit in de steek zou laten, al helemaal niet nu. Ook zijn redenatie dat hij de club niet wil schaden en daarom de details achterhoudt is ongetwijfeld oprecht.
Toch is de stilte die deze beslissing nu met zich meebrengt misschien nog wel schadelijker voor de club dan de waarheid. Ook Lok’s eigen persoon lijkt het nauwelijks goed te doen. De roddels vliegen immers in het rond. Zo zou hij volgens het Britse SkySport samen met Mark Wotte al met Southampton directeur Clive Woodward (die rugby coach inderdaad) hebben gesproken na Feyenoord-PSV. Lok ontkent overigens ieder contact. Hoe dan ook, de radiostilte en de oprechte verbazing van het NEC management (Van Delft, Swart en Looijen), ze zouden toch niet allemaal liegen dat het gedrukt staat(?), maken de situatie nu nodeloos gecompliceerd. Van de roddel en achterklap die nu rond de Goffert waart kan de club toch nooit beter worden. Cees, al is het alleen voor de fans die je altijd gesteund hebben, wat is er aan de hand? (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan