Konyaspor wil keeper Gentenaar

Na Trabzonspor heeft ook Konyaspor zich gemeld voor Dennis Gentenaar, de doelman van NEC die na dit seizoen vertrekt bij de Nijmeegse club. Toevallig staat komende zondag de wedstrijd Trabzonspor – Konyaspor op het programma. 

Konya ligt in centraal-Turkije, ruim tweehonderd kilometer onder Ankara. De nummer elf van de Turkse competitie promoveerde in 2003 naar het hoogste niveau. “Er zit veel geld, het is een industriegebied”, zegt Suat Usta.

De 23-jarige verdediger van Galatasaray – geboren in Trabzon, maar opgegroeid in Nederland – is verhuurd aan Konyaspor. Hij herstelt momenteel in Nederland van een knieoperatie. “Het is nog niet duidelijk of ik volgend seizoen voor Galatasaray of Konyaspor voetbal. Als ze me willen blijf ik wel. Het is een goede ploeg”

Usta snapt de interesse van Konyaspor voor Dennis Gentenaar. “De eerste keeper is al lang uitgeschakeld met een gescheurde kruisband. Als ze een keeper halen, doen ze dat niet voor de bank. De stad Konya is niet zo leuk, maar om te voetballen is het perfect. In Turkije is het niet normaal dat je je geld op tijd krijgt, ook niet bij Galatasaray, maar dat is hier nooit een probleem”, aldus Usta. 

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan