Gaanderij hooligans!

Schokkend nieuws: Er is gevochten in de Gaanderij! In mijn gedachten zie ik een dronken Paul Depla, die met waterige oogjes in vuur en vlam staat en met een flinke krachtsuitspatting een barkruk kapot slaat op Krikke, alleen omdat ze zo stom stond te lachen naar hem. Vervolgens komen smeuige foto’s in de krant, weet zelfs Ter Horst geen kromme maatregel meer recht te lullen en krijgen wij supporters het echte biertje terug.

Helaas is er ook nog een werkelijkheid en in die werkelijkheid denk ik dat achteraf blijkt dat deze daders via sponsorkaarten zijn binnengekomen en natuurlijk geen echte sponsors zijn. Lekker makkelijk dus om deze mensen een stadionverbod te geven. Als ik mijn SCC uitleen, blijf ik verantwoordelijk en krijg ik als supporter een stadionverbod, wanneer de ander, aan wie ik mijn SCC uitleen, iets verkeerds doet. In de sponsorwereld gelden andere regels, zoals we al weten (bierbeleid bijvoorbeeld).

Van mij hoeft niemand een echt biertje ontnomen te worden. Ook hoop ik niet dat de betreffende daders een stadionverbod van NEC krijgen, maar het meten met twee maten valt op deze manier niet meer uit te leggen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan