Winterstop alweer ten einde voor NEC

NEC begint vandaag alweer aan het voetbaljaar 2004. Vanochtend zal de Nijmeegse ploeg voor het eerst na de winterstop trainen. Ook wordt Andrzej Niedzielan gepresenteerd. De Poolse spits wordt vandaag medisch gekeurd en zal pas morgen voor het eerst met zijn nieuwe ploegmaten meetrainen.


NEC heeft inmiddels alle benodigde stukken ontvangen die nodig zijn om de transfer van Andrzej Niedzielan vandaag af te ronden. Een kopie van zijn paspoort, een brief van de president van zijn club Groclin en een bevestiging van de overgang van de Poolse voetbalbond.

Vandaag zal Niedzielan een medische keuring ondergaan waarna er, als de keuring zonder problemen verloopt, een persconferentie volgt. Dan zal ook het contract worden getekend en wordt Niedzielan officieel als speler van NEC gepresenteerd. Op donderdag 8 januari oefent NEC in De Goffert tegen PSV. Op 10 januari zal de Nijmeegse selectie voor ruim een week op trainingskamp gaan in Turkije. In Antalya speelt NEC dan net als vorig seizoen twee oefenwedstrijden. Voorlopig ziet het ernaar uit dat de Nijmeegse formatie op maandag aantreedt tegen het Turkse Diyarbakirspor en op donderdag tegen Arsenal Kiev uit de Oekraine.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.