Ronaldo

En toen was daar Ronaldo. Mensen waren verzameld en stonden in de kou te wachten om een glimp op te vangen van deze geweldige speler. Ja, er waren zelfs mensen die er speciaal een vrije dag voor hadden opgenomen om dit mee te mogen maken.
In de persruimte was uiteraard geen plek meer, maar toch waren er fans die er alles aan deden om stiekem bij de persruimte te komen.
Toen Ronaldo de verplichtingen erop had zitten en de internationale pers te woord had gestaan, liep hij samen met de glunderende voorzitter naar de toegestroomde supporters, die zelfs op de stoelen stonden en de held toezongen met allerlei lofzangen. Ronaldo werd betast, de hand geschud en iedereen wilde met hem op de foto.

Alleen niemand heeft deze Ronaldo zien spelen. Niemand weet of deze Ronaldo echt zo goed is, zoals “men” zegt.
Vele topclubs wilden hem hebben, maar geen enkele topclub werd concreet, behalve deze.

En ja, ik was er ook en deed ook mee aan dit circus dat nergens over ging. Ik schaam me diep. Nu maar hopen dat onze Ronaldo die schaamte bij me weg gaat nemen, zodat de echte Ronaldo z’n borst nat kan gaan maken voor deze nieuwe held. Tot die tijd moet ik maar snel weer met beide benen op de grond gaan staan en hopen op een fatsoenlijke pot voetbal met een goede Niedzielan. Zo’n winterstop duurt veel te lang! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan