Stadiontest: Arke Stadion

 
  Vrijdag 12 Maart 2004, 20:00 uur
 FC Twente-NEC (1-1) 2-5

Kosten
Buscombi : 22 euro(lid SV/HKN) & 24 euro(geen lid)
Door het meebetalen van de selectie van NEC waren de kosten 11 euro per supporter!

Kaartje (8,7)
Tja door de fantastische overwinning en door het meebetalen van de spelers krijg je een beetje een vertekend beeld maar het was dus een keertje lekker ouderwets goedkoop dankzij de selectie!

Toilet (5,5)
Na de ‘bouwvallen’ van Groningen en Zwolle weer eens redelijk normale toiletten (lees:pisbakken).

Programmaboekje (7,7)
Het kost wat maar dan heb je ook wat, voor 90 eurocent heb je een mooi fullcolor-programmaboekje van FC Twente-NEC, ook erg veel informatie waaronder een interview met Jack “El Butre” de Gier.

Stadionspeaker & Muziek (5,3)
Het geluidsniveau in het uitvak was dramatisch en de helft was niet te verstaan, een andere ergernis was het: “Alsjeblieft, dankjewel” geklooi tussen stadionspeaker en supporters.

Stadion (7,5)
Het Arke-stadion mag er wezen het is een iets grotere versie van de Goffert en dus een heel mooi stadion!

Uitvak (7,0)
Het zicht is goed, stoeltjes zijn netjes in orde en er hangt geen vervelend net voor je ogen! Al met al is het scoort het uitvak een ruime voldoende.

Prijs/Kwaliteit Catering (7,6)
De beroemde broodjes hamburger bij Twente zijn gigantisch lekker en het lijkt wel of ze elk seizoen lekkerder worden! Verder is er genoeg te krijgen en daarom is de catering bij Twente misschien wel de beste van Nederland.

Sfeer (7,5 & 1-2)
Aan het begin van de wedstrijd even de shawltjes de lucht in, zingen na de 1-1 en dankjewel roepen na de stadionspeaker… sorry maar het blijft toch allemaal een beetje gemaakt in tukkerland…

Veiligheid (7,8)
De bussen netjes in een aparte bussluis, geen tukker (lees: duitser) gezien en weer netjes na de wedstrijd worden afgevoerd. Al was het toen wel jammer dat we geen tukker te zien kregen!

Eindcijfer (7,2)


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.