Sponsor in de Spotlights: Sec theatermakers

Welkom bij Sponsor in de Spotlights, in deze rubriek willen wij de leden van de OSRN (businessclub van NEC) in de spotlights zetten en zo wat meer te weten komen van die supporters waar we normaal weinig tot niks van horen. We willen proberen om voortaan minimaal maandelijks een interview met een OSRN-lid te doen. Ons vierde interview was met Sec theatermakers.


Vorige week dinsdag had ik in Bergharen een interview met Frank Schraven, directeur van Sec theatermakers. Frank is helemaal verzot van NEC en zelfs zijn kids sleept hij daar in mee, ze zijn allemaal lid van de NEC juniors en tijdens RKC Waalwijk-NEC mochten z’n dochtertje en zoontje zelfs als mascotte het veld op. Uiteraard stond hij dit apetrots te filmen vanaf de tribune.Wat voor een bedrijf is Sec theatermakers ?
Sec = Schraven en consorten. We zijn theatermakers voor de zakelijke markt, we verkopen creativiteit en beleving.

Sinds wanneer is Sec theatermakers lid van de OSRN ?
We zijn sinds vier seizoenen lid van de OSRN, we zijn eerst begonnen bij de business friends en hebben na één seizoen de overstap gemaakt naar de OSRN.

Hoeveel seats hebben jullie en wie maakt er meestal gebruik van ?
Twee stoelen, eigenlijk ga ik altijd met af en toe een klant en anders met mijn vader als voetbalmaatje.

Hoe zijn jullie bij de OSRN terecht gekomen ?
In de beginperiode (promotie) van de business friends nam Rob Toussiant van NEC contact met ons op en dat klikte eigenlijk gelijk.

Zijn er ook nog collega?s die ?iets? met NEC hebben ?
Nee, ik heb nog vier collega’s maar ik ben eigenlijk de enige voetbalfan.

Doen jullie naast NEC nog meer aan sponsering ?
Nog een jeugdteam maar verder niet zoveel omdat NEC gewoon een groot platform is voor ondernemers in de regio en we daarmee eigenlijk met het belangrijkste gedeelte al in contact komen.

Kwam je voordat je OSRN-lid was ook al in de Goffert ?
Ja, maar ik moet wel zeggen dat ik de toerist was die de topwedstrijden bezocht en ik had ook nooit een seizoenskaart en daar schaam ik mij best voor.

Hebben jullie als OSRN-lid veel contact met spelers/technische staf ?
Zo op z’n tijd ja, ik ben wat voorzichtiger met het contact naar spelers toe omdat ik weet dat die jongens door iedereen worden aangesproken. Maar ik heb toevallig onlangs nog met Ebbinge en Govedarica zitten praten, Govedarica was helemaal kapot van die nederlaag tegen RBC.

Uiteraard zitten er sponsors tussen die vooral voor zaken komen maar ook sponsors die echt supporter zijn, naar welke kant neigt Sec theatermakers het meest ?
Supporter ja! Zonder te vergeten dat we ook zakelijke belangen hebben.


Het zoontje van Frank tijdens RKC-NEC...


Wat was voor jou persoonlijk het sportieve dieptepunt van NEC wat je mee hebt gemaakt ?
Geen enkele want ik zie alles positief te gemoed, ik kijk gewoon weer positief naar de volgende wedstrijd!

Wat was voor jou persoonlijk het sportieve hoogtepunt van NEC wat je mee hebt gemaakt ?
Het spelen van Europees voetbal, NEC-Wisla Krakow er kwam zoveel emotie en energie van het veld en de tribunes. Ik vond het enerverend! Uiteraard keur ik wel de agressie af die rondom die wedstrijd hing.

Welke positie zou volgens jou versterkt mogen worden ?
Wat verdedigende ondersteuning en dan voornamelijk een verdedigende middenvelder. Wat we nu hebben komt te kort of is al tijden niet in vorm.

NEC in een 4-4-2 opstelling of NEC in een 4-5-1 opstelling ?
Dat laat ik graag aan Johan Neeskens over hoewel ik het redelijk verdedigend voetbal vindt en het mag wel wat meer aanvallend.

Nog een andere favoriete club naast NEC ?
Nou normaal in Europees verband is Ajax mijn favoriet en dat is puur om het voetbal, die spelen mooi en gedurfd voetbal!

Zijn er wedstrijden waar je naar uitkijkt, die speciaal zijn ?
Niet specifiek een wedstrijd, ik smacht naar een mooie wedstrijd. Die laatste twee tegen Roda JC waren bijvoorbeeld mooie, energieke wedstrijden. Daar zat alles in! En inderdaad die hebben we beide verloren.

Wat vindt je van het aanblijven van Johan Neeskens ? 
Ik snap dat hij bijtekent maar denk ook dat het onder druk van de club is gebeurd (door aantrekken van Niedzielan, Barreto en Tininho). Toch ben ik bang dat de magie is uitgewerkt en dat een andere trainer beter was geweest. Als ik NEC was had ik een jonge trainer gezocht, het liefst Marco van Basten die vind ik heel goed bij NEC passen!

Hoe sta je tegenover het vertrek van Alex Tielbeke ?
Alex heeft het in die vier jaar heel goed gedaan en hij was de juiste man op de juiste plek. Jammer dat NEC hem moet gaan missen.

Is er een oplossing voor het 2e helft syndroom ?
Door het er niet meer over te hebben. Dat is volgens mij de oplossing!

Bezoek je wel eens internetsites van NEC, Zo ja, ook fansites en wat is je mening hierover ?
Ik hou mezelf wel op de hoogte via internetsites maar ik wist eerlijk gezegd niet dat er andere NEC sites waren dan www.NEC-Nijmegen.nl

De droom van Sec theatermakers: Een seizoen shirtsponsor van NEC of vijf jaar lang het Sec theatermakers-Gofferstadion ?
Shirtsponsor! Daar zou ik echt trots op zijn!


Voor meer informatie: www.Sec-theatermakers.nl of 0487-521321.
Sec theatermakers, Molenweg 26-a, 6617 BD  Bergharen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan