‘Dennis Gentenaar is dé man voor PSV’

Als PSV het in Nederland zoekt, of in een Nederlandse doelman, dan is Dennis Gentenaar dé man om Ronald Waterreus op te volgen. De 28-jarige keeper is volgens de bezoekers van VI.nl verreweg de beste optie in een veld met concurrenten als bijvoorbeeld Edwin van der Sar en Sander Westerveld. 
 
In de poll kreeg Gentenaar meer dan een derde van alle stemmen. Westerveld is de enige die op meer dan tien procent kan rekenen. De doelman van Real Sociedad, die herstelt van een gebroken vinger, kreeg 17% van de 31.536 stemmen. De rest blijft daar ver onder, met Rob van Dijk, de huidige reserve doelman van PSV, als minst geliefde (3%).Gentenaar staat in ieder geval nog tot de zomer van 2005 onder contract bij NEC. En als het aan de club ligt, voegt hij daar nog een paar jaar aan toe. ‘Wij zijn een keurige aanbieding voor aan het bereiden’, liet voorzitter Hans van Delft weten op de website van de club. ‘Dat is geen beleefdheidsaanbie-ding, daar doe ik niet aan. Ik doe een aanbod omdat ik mijn keeper wil behouden. Ik denk dat we Dennis iets heel moois kunnen bieden.’


Van concrete interesse van PSV is geen sprake, bezweren alle partijen. Al sluit Gentenaars zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink niet dat de Eindhovenaren zich nog zullen melden. ‘Tuurlijk heb je met alle clubs regelmatig contact en dan heb je het ook over Dennis. Het is duidelijk dat ze hem bij PSV een goede keeper vinden. Ik denk dat PSV nu aan het inventariseren is en dan is het logisch dat Dennis onder de loep genomen wordt’, aldus Olde Riekerink.


Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.