NEC wil Hoogendorp halen bij RKC

NEC hoopt een nieuwe spits gevonden te hebben in Rick Hoogendorp. De Nijmeegse club is zeer geïnteresseerd in de Haagse aanvaller van RKC Waalwijk.

Hoogendorp mag transfervrij vertrekken bij RKC Waalwijk. De Brabantse club moet snijden in de begroting en daarbij is het hoge salaris van Hoogendorp een van de zwaarste kostenposten. Onlangs verklaarde algemeen directeur Marcel Brands al dat RKC niet in de weg zou staan van een eventuele transfer van de spits.

NEC zoekt al enige tijd naar versterking van de voorhoede. Zo hoopte coach Johan Neeskens deze week nog Federico Turienzo te verwelkomen voor een trainingsstage. De Argentijn kreeg echter geen toestemming van zijn club.

De 29-jarige Hoogendorp zou de zevende nieuwe speler kunnen zijn die NEC deze zomer inlijft. Eerder haalde de club onder meer Said Boutahar, Tininho, José Valencia, Romano Denneboom, Patrick Pothuizen en Raymon van Emmerik.

NEC heeft ook nummer acht al op in het vizier. De club is zeer geïnteresseerd in Marcel van der Sloot. De 24-jarige aanvallende middenvelder speelt nog bij TOP Oss, waarvoor hij vorig seizoen elf keer scoorde. 
 
Bron: VI

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan