NEC volgend seizoen terug naar ‘oude’ tenue’s

NEC zal volgend seizoen weer spelen in tenue’s in dezelfde stijl als de afgelopen vier seizoenen. Dat is de uitkomst van een overleg dat vandaag is gevoerd tussen het bestuur van de Supportersvereniging, een afvaardiging van de HKN en de directie van NEC
 
Bij het begin van dit seizoen ontstond er nogal wat commotie toen supporters opeens werden geconfronteerd met een thuisshirt dat flink afweek van het shirt waarin NEC de afgelopen vier seizoenen speelde, en waarvan in 2000, bij het 100-jarig bestaan van NEC werd gezegd dat NEC de komende 100 jaar in dat tenue zou gaan spelen. 

NEC erkende na overleg met de Supportersvereniging en HKN in een statement op de officiele site op 14 juli dat er fouten zijn gemaakt door tijdsdruk en miscommunicatie. Deze zijn voor het seizoen 2004/2005 niet meer terug te draaien. 
 
Vandaag is er dus opnieuw overleg geweest en gezamelijk is besloten om weer terug te keren naar de shirts die in de basis hetzelfde zijn als de shirts waarin NEC de afgelopen vier seizoenen speelde. 
 
Er zal dus geen referendum worden gehouden.

Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan