In de krant

De Gelderlander is een aardig provinciedagblad, niks meer niks minder. OK, misschien een tikje CDA, maar toch, een degelijke krant die ik altijd net te duur vind voor hetgeen dat ze brengen.

Op de redactie bij De gelderlander denken ze daar kennelijk iets minder genuanceerd over, want De Gelderlander vinden zij zo’n geweldig blad, dat het een eer moet zijn om erin te mogen staan. Dan pas hoor je er namelijk bij en wie ooit in de Gelderlander heeft gestaan kan rustig sterven, want het hoogtepunt in je leven heb je bereikt.

Waarom? Op internet vond ik deze advertentie:
“NEC speelt woensdag 15 oktober in het Goffertstadion de EUFACUP-wedstrijd tegen het Poolse Wisla Krakow. In Polen verloor NEC met 2-1. Wat gaat het in de thuiswedstrijd worden?
Voorspel de uitslag!
Wie de uitslag goed heeft (inclusief de tussenstand tijdens de rust en de (eventuele) doelpuntenmakers aan NEC-zijde), maakt kans op de hoofdprijs, die tevens de enige prijs is. Onder de goede inzenders wordt een plaatsje in de rubriek De Derde Helft uitgeloofd, met foto.”

Tja als je dit leest, dan is de hoofdprijs een foto in de derde helft. Nee maar! Zomaar in de krant met je kop zeg! Poeh poeh wat een geweldige prijs!

De meeste supporters vinden het al vervelend als ze een pasfoto moeten geven bij het gemeentehuis, laat staan met je bolus in de krant! Het gaat ook bij de Gelderlander zeker erg slecht dat een VIP-behandeling bij de wedstrijd in de tweede ronde van de Uefa-cup tegen Barcelona er niet meer in zit. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan