Gentenaar & Niedzielan klaar voor Vitesse

Vanochtend vond de laatste training van NEC plaats voor de Gelderse derby tegen Vitesse, morgenmiddag in Gelredome. 
 
Onder grote publieke belangstelling bestond de training vooral uit een wedstrijdje tussen de waarschijnlijke basiself van morgen tegen de reserves. Er werd uiterst scherp en fel getraind, alle spelers zijn doordrongen van de belangrijkheid van deze wedstrijd. Op Ralf de Haan na trainde alle spelers volledig mee, ook Jeffrey Leiwakabessy en Youssouf Hersi, die de afgelopen week ziek was. Hersi speelde wel in het reserveteam.



Doordat clubtopscorer Youssouf Hersi dus nog niet genoeg fit is voor een plaats in de basis werd de keus voor Johan Neeskens wie er ‘slachtoffer’ zou worden door de terugkeer van captain Rob Wielaert (was geschorst tegen Ajax) een stuk gemakkelijker. Opvallend was wel de rol die Rob Wielaert (foto) kreeg in de oefenpartij, hij speelde namelijk niet centraal in de verdediging, maar net daarvoor. Het centrale duo achterin werd gevormd door Wisgerhof en Ebbinge, die tegen Ajax ook uitstekend functioneerden.
 
Dennis Gentenaar en Andrzej Niedzielan kampten de afgelopen week met lichte blessures maar trainden vandaag weer volop mee, over hun inzetbaarheid lijkt dan ook geen twijfel te zijn. 
 
Vermoedelijke opstelling NEC : Dennis Gentenaar; Pascal Heije, Peter Wisgerhof, Arjan Ebbinge, Mike Zonneveld; Edgar Barreto; Rob Wielaert, Jarda Simr, Björn van der Doelen; Frank Demouge, Andrzej Niedzielan 
 
Vermoedelijke opstelling Vitesse : Jevric, Cornelisse, Knol, Ilic, Jansen, Rankovic, Konterman, Hofs, Schaars, Amoah, Rink


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.