Vooruitblik: FC Utrecht-NEC

TopdudeVerbaasd: Nadat NEC vorig seizoen al ondersteboven was gecounterd door Roda, had ik ergens wel verwacht, dat spelers en technische staf wel gewaarschuwd waren voor de speelstijl van Vloet. Helaas bleek niets minder waar en vielen er identieke doelpunten als vorig seizoen.


Verzucht: Dat misschien de nieuwe trainer van volgend seizoen in staat zal zijn een tactisch strijdplan uit te dokteren dat wel werkt. Het zou toch ook eens leuk zijn om te winnen van Roda na jaren van opeenvolgende verliespartijen.


Verbijsterd: Over de uitspraken van Neeskens. Vertelde hij aan het begin van het seizoen, dat de teller weer op nul stond en dat vorig seizoen niet meer telt, na de zeperd tegen Roda meldde hij doodleuk, dat NEC vorig seizoen ook tegen Feyenoord en Roda verloren had. Er is dus geen enkele reden tot paniek. Wie zou hij hiermee zand in de ogen willen strooien?


Berust: In de wetenschap dat de komende wedstrijden tegen Utrecht en Twente ook verloren zullen gaan. Immers, Neeskens laat de wedstrijden van dit jaar, zoals blijkt uit zijn uitspraken, synchroon lopen met die van vorig jaar.


Geraakt: Nog net niet in paniek, maar wel in een staat van verregaande nervositeit, toen Neeskens aangaf, dat er pas na 17 tot 20 wedstrijden tijd is voor paniek. Was het niet bij De Graafschap vorig seizoen, dat men ook zo enorm lang wachtte om in te grijpen? Zou Johan weten dat NEC dit seizoen niet naar Doetinchem hoeft
De Galgenwaard
Geërgerd: Aan Zonneveld en dan met name aan zijn uitspraken over NAC. Dat zijn contract afloopt is duidelijk, maar om dan zo opzichtig te solliciteren naar een baantje centraal op het middenveld in Breda, is niet erg chique ten opzichte van de club die hem ook heeft betaald, toen Mike een jaar lang wegens een blessure geen enkele waarde had voor het elftal. Overigens is NEC op dit moment nog steeds bereid zijn volledige salaris door te betalen, terwijl ook nu de waarde van Zonneveld voor het elftal bijna nul is.


Erkend: Dat Zonneveld wel een punt heeft, wanneer hij zich uit over het verdedigende speltype van NEC. Het lijkt wel of ieder speler die hier komt, door Neeskens wordt omgeschoold tot verdediger. Nees werd binnen gehaald met het credo: ?Nees maakt spelers beter?. Niemand vertelde er toen echter bij, dat dat uitsluitend op het verdedigende vlak gold.


Verwacht: Dat Utrecht ook gekeken zal hebben naar het verdedigende en aanvallende gestumper tegen Roda. Daar zal men ook wel weten hoe de toch al beperkte aanvallende impulsen van NEC nog verder in te dammen.
Misschien dat De Freitas als counterspits nog iets kan afdwingen. In het tweede maakte hij uit het niets toch 2 aardige doelpunten.


Afgeteld: Nog een paar weken tot de verjaardag van de laatste goal van De Nooijer. Hebben wij weer, een spits die al een jaar droogstaat.


Gehoopt: Op 1 puntje uit Utrecht. Het zou toch al heel wat wezen, als we niet zouden verliezen. Ik moet namelijk maandag weer naar mijn werk. En 0 uit 3 is niet zo?n lekkere binnenkomer.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan