Vitesse – NEC uitverkocht!

Er gaan 21 bussen op 20 april naar de wedstrijd Vitesse-NEC

Let op:
– je dient zeker aanwezig te zijn op het tijdstip dat staat vermeld op het omwisselbiljet. In verband met de controle dient iedereen tijdig aanwezig te zijn.
– de bussen vertrekken vanuit de bussluis.
– iedereen dient zijn seizoenkaart, het daarop gekochte omwisselbiljet en een
geldig legitimatiebewijs te laten zien. Alles dient van degene te zijn die ook zelf meegaat. Je seizoenkaart en het omwisselbiljet zijn dus niet overdraagbaar!
– aangezien het om een voetbalwedstrijd gaat is iedereen wettelijk verplicht zich te kunnen legitimeren. Als geldig legitimatiebewijs wordt alleen geaccepteerd: een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.
– supporters onder invloed van alcohol of drugs worden geweigerd.
– er is geen catering in de bussen. Het is verboden om blikjes of flesjes mee te nemen. Verder zijn alcohol- en drugsgebruik verboden.
– in verband met de strenge eisen die aan deze wedstrijdorganisatie worden gesteld kunnen er op de wedstrijddag geen uitzonderingen worden gemaakt.
– iedereen wordt voor het betreden van de bussluis gefouilleerd.
– je dient in de bus plaats te nemen die vermeld staat op het omwisselbiljet.
– in het bezoekersvak van Gelredome mag geen catering worden meegenomen.
– voor vertrek op het voorplein van het Goffertstadion zal een friteskraam snacks verkopen.

Indien verhinderd op wedstrijddag
Indien een supporter die een omwisselbiljet heeft gekocht niet meekan op de wedstrijddag, heeft hij de mogelijkheid om de gekochte kaart over te laten nemen door een andere supporter. De verhinderde supporter dient zelf een koper te hebben voor de kaart. De nieuwe kaarthouder dient ook seizoenkaarthouder te zijn van NEC en dient hetzelfde lidmaatschap te hebben als de originele kaarthouder. Een overdracht dient altijd door NEC te worden geregistreerd. De overdracht van de kaart kan worden geregeld bij de receptie van NEC, op werkdagen van 9.00-17.00 uur. De overdracht kan plaatsvinden tot uiterlijk vrijdag 18 april 17.00 uur.

Daarna kunnen geen kaarten meer worden overgedragen, dus ook niet op de wedstrijddag.


Vragen
Voor informatie kan worden gebeld met de afdeling Supporterszaken & Ticketing, op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur: 024-3590360.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan