Veel belangstelling voor Johan Neeskens

Johan Neeskens staat momenteel hoog op het verlanglijstje van zowel Feyenoord, Heerenveen als FC Twente. Het contract van de NEC-trainer loopt komende zomer af.


De trainerscarrousel in de eredivisie van het betaald voetbal begint dit seizoen opmerkelijk vroeg te draaien. Zo weet Willem II-trainer Mark Wotte nu al dat zijn contract niet wordt verlengd, geeft Foppe de Haan er na elf jaar de brui aan bij Heerenveen, zal Bert van Marwijk komende zomer mogelijk vertrekken bij Feyenoord en ontdoet FC Twente zich straks zo goed als zeker van René Vandereycken.

Opmerkelijk is dat de naam van Neeskens momenteel bij veel clubs valt. De NEC-coach is in elk geval serieus in beeld in Rotterdam, Enschede en Heerenveen. De kans dat de oud-international zijn contract in De Goffert met nog een vijfde seizoen zal verlengen, is klein, al houdt de oefenmeester zelf nog altijd alle opties open. Neeskens heeft al meermalen gezegd zich nog niet over zijn nabije toekomst uit te willen laten. Hij wenst eerst, vermoedelijk rond de winterstop, met NEC om de tafel te kruipen om zijn toekomst in Nijmegen te bespreken.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.