Neeskens is alleen met RBC bezig

NEC speelt zaterdagavond uit tegen RBC Roosendaal. Trainer Johan Neeskens zet zijn spelers op scherp in de strijd om Europees voetbal. “We zullen zaterdagavond zien wat de spelers nog van dit seizoen willen maken.”

“Het is bij uitstek zo’n wedstrijd waarin je er keihard en geconcentreerd in moet gaan. RBC is een goede ploeg”, waarschuwt Neeskens.

De afgelopen week verscheen in diverse media het gerucht dat FC Barcelona interesse heeft in Neeskens en dat hij dit weekend uitsluitsel zal geven over zijn toekomst. Neeskens wil niet op de geruchten ingaan: “Alleen de wedstrijd tegen RBC telt. Ik ben alleen met deze wedstrijd bezig.”

Aanvoerder Danny Hesp is met RBC in onderhandeling over een contract. Toch vindt Hesp het geen speciaal duel: “Dat maakt de wedstrijd van zaterdag niet anders. Ik verwacht ook niet dat we er na één gesprek al uit zijn. Het heeft voor mij niks extra’s.” Bovendien heeft oud NEC-trainer Jim Calderwood hem gebeld om te vragen of hij bij diens huidige club Dunfermline Athletic in Schotland wil komen spelen.

Centrumverdediger Hesp vindt dat NEC moet waken voor onderschatting tegen RBC: “Ik vind het een hele goede ploeg, al lijkt het misschien niet zo.”

Vermoedelijke opstelling NEC: Dennis Gentenaar; Peter Wisgerhof, Rob Wielaert, Danny Hesp, Jeffrey Leiwakabessy; Resit Schuurman, Dejan Govedarica, Youssouf Hersi, Mike Zonneveld; Frank Demouge, Dennis de Nooijer

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.