Neeskens heeft wederom geheel fitte selectie

NEC – trainer Johan Neeskens beschikt ook voor de thuiswedstrijd van morgen, tegen FC Utrecht, over een volledig fitte selectie. Ook schorsingen spelen de oefenmeester geen parten, waardoor Neeskens wederom over alle spelers kan beschikken.

De Nijmegenaren treffen in de eigen Goffert een directe concurrent in de strijd om Europees voetbal. Vooral Utrecht-spits Dirk Kuijt is in vorm, vindt ook verdediger Danny Hesp. “Zeker, Kuijt is een goede spits. Hij loopt veel en ik zal hem tactisch moeten aanpakken. Maar ik speel tegen wel meer goede aanvallers.”

De NEC-aanvoerder herinnert zich de slechte heenwedstrijd nog wel, maar Hesp zint niet speciaal op wraak voor de wanprestatie in Utrecht. “De eerste helft was toen echt dramatisch. Pas aan het einde gingen we aardig voetballen. Toch moeten we niet terugkijken. We zijn nú goed bezig. We spelen niet altijd behoorlijk, maar pakken toch punten. Dat hebben we bijvoorbeeld ook tegen Vitesse goed gedaan. Want uit moet je een puntje pakken en thuis dien je dan in principe gewoon te winnen. Dus ook zondag. Dan blijf je in de race voor Europees voetbal. Hopelijk kunnen we daar na zondag nog steeds over praten”, aldus Hesp.

Utrecht-trainer Foeke Booy kampt met iets meer problemen dan zijn Nijmeegse collega. Booy moet het stellen zonder de langdurig geblesseerden Touzani en Van Mol. Bovendien is Jean-Paul de Jong geschorst.

Opstelling NEC: Gentenaar; Wisgerhof, Wielaert, Hesp, Leiwakabessy; Schuurman, Govedarica, Hersi, Zonneveld; De Nooijer en Demouge.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan