Neeskens & Gentenaar genomineerd

De VVCS en de CBV hebben de nominaties voor de Profvoetballers en trainer van het seizoen 2002-2003 bekend gemaakt. De komende maand zullen de spelers uit het betaald voetbal hun stem uitbrengen, waarna op 1 juni 2003 op het Profvoetbalgala rond de Amstel Cupfinale te Rotterdam de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Voor de Beste profvoetballer van de Holland Casino Eredivisie werden Feyenoorder Pierre van Hooijdonk, Utrechter Dirk Kuijt en PSV-er Mateja Kezman genomineerd.
De winnaar van het afgelopen seizoen, Pierre van Hooijdonk, is opnieuw genomineerd.
Voor de titel Beste profvoetballer van de Gouden Gids Divisie kan gekozen worden uit Donny de Groot van Emmen, Roy Hendriksen van Helmond Sport en Roy Stroeve van ADO Den Haag.

Bij de titel Doelman van het seizoen 2002-2003 zal de strijd gaan tussen Gabor Babos (NAC), Dennis Gentenaar (NEC) en Ronald Waterreus (PSV).
Bij het Talent van het seizoen 2002-2003 zal de keuze moeten vallen op Steven Pienaar (Ajax), Arjen Robben (PSV) of Wesley Sneijder (Ajax).
Voor Trainer van het seizoen 2002-2003 zijn Guus Hiddink (PSV), Ronald Koeman (Ajax) en Johan Neeskens (NEC) genomineerd.

Het zijn de spelers uit het Nederlands betaald voetbal die uiteindelijk de winnaars in de verschillende categorie├źn zullen kiezen. Voor de categorie Club van het seizoen 2002-2003 zal een vakjury met vertegenwoordigers uit alle geledingen van de voetbalwereld een keuze maken. Hier zijn de genomineerden Ajax, Feyenoord en PSV.

Bron: VVCS

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.