Reacties Wisgerhof & Schuurman

NEC heeft onterecht verloren vindt NEC-verdediger Peter Wisgerhof na de 2-1 nederlaag tegen FC Utrecht. “We spelen nu een keer beter dan normaalen dan verliezen we en als we slecht spelen winnen we”, zegt Wisgerhof.


NEC heeft belangrijke punten laten liggen tegen de concurrent voor Europees voetbal. Wisgerhof: “We hadden vandaag een goede slag kunnen slaan. Ik denk dat het er ook echt had ingezeten, maar het is niet gelukt.


“Wij hebben de beste kansen gehad, maar maken ze niet en zij hebben denk ik twee halve kansen gehad en maken ze”, aldus Wisgerhof.


Resit Schuurman zag NEC in het 1-2 verloren duel tegen FC Utrecht goed beginnen. Hij is tevreden over het spel in de eerste helft. “Ik vind dat we vandaag juist beter begonnen dan andere wedstrijden”, aldus Schuurman.


Schuurman: “Ik vind dat we de eerste helft voetballend meer konden brengen dan normaal, maar in de tweede helft zie je dat het juist andersom is en dat we wat meer moeite hebben.”


“Achteraf hadden we misschien blij moeten zijn met 1-1 want nu verlies je de wedstrijd gewoon en dat is heel zuur”, aldus Schuurman


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan