Ivo Rossen strijkt neer bij FC Dordrecht

Het zat er al een tijd aan te komen maar de overgang van Ivo Rossen naar FC Dordrecht is een feit. Als de 21 – jarige Gravenaar, afgelopen seizoen lid van NEC’s eerste selectie, terugkeert van zijn vakantie op Gran Canaria zal hij bij de eerste – divisieclub een contract tekenen voor één jaar.


“De club was bereid om me nog wat langer vast te leggen. Maar op advies van mijn zaakwaarnemer heb ik ervoor gekozen om voor één jaar te tekenen”, zegt de transfervrije Rossen die momenteel op vakantie is met onder meer de NEC’ers Frank Demouge en Erik Wegh. “De kans die ik bij Dordrecht krijg, is hartstikke mooi, maar je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij. Ik wil in elk geval proberen om me komend jaar in de kijker te spelen. Ik ben door Dordrecht gehaald als ‘eerste linkshalf’. Het is nu aan mij om te laten zien wat ik kan.”

Twee maanden geleden liep zowel Ivo Rossen als Jong NEC’er Guillano Grot drie dagen stage bij FC Dordrecht. Ook in Grot, één van de jongste debutanten ooit in de hoofdmacht van NEC, zegt de Dordtse club nog altijd interesse te hebben, alhoewel een overgang – op huurbasis – nog allerminst zeker is.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.