Hristov in beeld bij Willem II

In de Macedonische pers zijn de afgelopen dagen berichten verschenen, als zou NEC – spits Gorgi Hristov zo goed als rond zijn met Willem II.

De aanvaller krijgt komend seizoen na drie jaar geen nieuw contract in De Goffert en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij maar wat graag in Nederland wil blijven voetballen.

De NEC-spits en Macedonisch international wilde gisteren nog niet op de berichten ingaan. Willem II was niet voor commentaar bereikbaar.

Ivo Rossen is bijzonder dicht bij een contract met FC Dordrecht gekomen. De Jong NEC’er die na dit seizoen in De Goffert geen contract meer krijgt, liep vorige week drie dagen stage bij de Dordtse eerstedivisionist en kwam dit weekeinde zo goed als rond met FC Dordrecht.

“Ik schat de kans dat ik komend seizoen bij Dordrecht speel op negentig procent”, aldus de 21-jarige NEC’er over wie overmorgen hoogstwaarschijnlijk definitief zekerheid komt.

“Dit is een onverwachte meevaller”, aldus Rossen. “Ik had al contact gehad met meerdere amateurclubs, maar ik wil graag prof blijven.”

Vorige week liep niet alleen Ivo Rossen stage bij FC Dordrecht. Ook de 20-jarige Guillano Grot, eveneens van Jong NEC, draaide proef.

Over de toekomst van de spits, wiens Nijmeegse contract nog een jaar doorloopt, is nog geen duidelijkheid.

Mogelijk komt een delegatie van FC Dordrecht deze week een duel van Jong NEC bijwonen om de aanvaller te beoordelen.

De transfer van doelman Kevin Moeliker naar Excelsior Moeskroen gaat niet door. De NEC-keeper, dit seizoen uitgeleens aan Helmond Sport, dacht bijna rond te zijn met de Belgische club.

Bron: Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.