Drie NEC’ers in Jong Oranje

NEC spelers Frank Demouge, Youssouf Hersi en Jeffrey Leiwakabessy zijn weer opgeroepen door bondscoach Wim Koevermans voor de selectie van Olympisch Oranje. Ook heeft de bondscoach Wesley Sneijder (Ajax) en Collins John (FC Twente) opgeroepen,  het tweetal maakt (voor het eerst) deel uit van een twintig man sterke selectie die staat voor twee belangrijke interlands.


Op 28 maart wacht voor Olympisch Oranje het duel met Tsjechië. Dat duel moet gewonnen worden door de Nederlanders om uitzicht te blijven houden op het Europees kampioenschap. Hetzelfde geldt in feite voor het duel met Moldavië, dat voor zaterdag 2 april op het programma staat. De ploeg van Wim Koevermans staat na twee wedstrijden op de vierde plaats in Groep 3.

De selectie:
Budziak (TOP Oss), Coutinho (FC Den Bosch), Oost, Putter, Bouhlarouz (allen RKC Waalwijk), Colin (NAC), Dingsdag (Vitesse), Demouge, Hersi, Leiwakabessy (allen NEC), Loovens (Feyenoord), Schut (FC Utrecht), De Jong, Sneijder (beiden Ajax), Hoogstrate (FC Groningen), Van Persie (Feyenoord), Boutahar (Excelsior), Robben (PSV), John (FC Twente) en Van de Laak (FC Den Bosch).

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.