Dennis Gentenaar zorgt voor broodjes

Dennis Gentenaar kon al niet meer kapot bij de supporters van NEC. Maar de ‘keeper van het jaar’ maakte zich gisterochtend helemaal onsterfelijk bij de Nijmeegse achterban.


supporters nestelden zich zondagmiddag na afloop van het met 2-1 gewonnen competitieduel tegen FC Twente – waarin Gentenaar een strafschop stopte – met klapstoeltjes en slaapzakken voor de loketten van het Goffert-stadion. Het groepje wilde op die manier verzekerd zijn van kaartjes voor de ‘historische’ UEFA Cup-wedstrijd tegen Wisla Kraków, in Polen volgende week.

Het wachten van de diehards werd dubbel beloond. Niet alleen kregen de fans gisteren de felbegeerde tickets in handen. Het lange wachten werd gisterochtend ook nog eens onderbroken door NEC-doelman Dennis Gentenaar, die op zijn fietsje langskwam om de hongerige nachtbrakers een paar broodjes te brengen.

“Toen ik zondagmiddag na de wedstrijd het stadion uitliep, zaten ik die jongens al bij de kassa te wachten. Nadat ik hoorde dat zij van plan waren daar de hele nacht te blijven, zei ik voor de lol dat ik de volgende ochtend wel even zou langskomen met broodjes. Op weg naar het stadion, dacht ik ineens aan die belofte. Ik ben vlug een paar zakken met broodjes en wat beleg gaan halen.”

Toen ik bij het stadion aankwam, waren er trouwens al meer dan 75 supporters. Ik kon jammer genoeg niet al die jongens een broodje geven, maar ik geloof dat ze het gebaar toch wel waardeerden.”


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.