Trainingverslag vrijdag

Vanmorgen werd er weer getraind bij Quick.
Normaal gesproken begint die training dus om 10.15 uur, maar ook nu viel er tot 10.40 uur weinig meer te zien dan spelers die wat inlopen, een balletje overspelen en wat rondlummelen. Toen volgde een 10 minuten durende uitleg van Neeskens aan de basiself. Dat zijn overigens dezelfde spelers als tegen Roda. Om 10 voor 11 kon er toen begonnen worden met iets dat op een training leek. Het was de bekende partijvorm van 11 tegen 11. De reserve-elf werd aangevuld met spelers uit het 2e elftal. Desondanks was het weer bar en boos wat de basis liet zien.


De reserves moesten vroeg druk zetten en storen. Ze ontregelden de opbouw van de basis volledig. Er kwam geen fatsoenlijke bal naar voren. Toch wist Hersi te scoren uit een uitbraak en ook nog ondanks een slechte voorzet van Demouge. De Nooijer maakte er nog 2-0 van, na slecht uitverdedigen. Niettemin, het niveau was echt bedroevend.
Evenals de corners en vrije trappen van ons aller Jarda. Het is werkelijk bar en boos wat een hoeveelheid mislukte ballen hij telkens weer produceert. Leen Looijen, de laatste tijd opvallend vaak toeschouwer, kan dat ook niet ontgaan zijn.

Aan het eind van de training was er weer de traditionele penaltybokaal. Dit keer werd er wel heel slecht ingeschoten. Natuurlijk mistte Simr, maar ook Wisgerhof, Schuurman, Gova, Demouge en ook Ax. Ax trainde vandaag met Cees vd Linden met de bal. En op het eind wilde hij ook graag schieten. Hristov was niet aanwezig. Met de week zakt het niveau op de training. Aangezien Willem 2 wel in vorm lijkt te zijn, valt weer te vrezen voor een nieuwe uit-nederlaag. Sterkte allemaal.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.