Verslag vergadering NEC & SV

Gisteravond vond er een vergadering plaats tussen NEC & de Supportersvereniging.
Er werd maar liefst 1,5 uur gediscusseerd over de prijzen van uitwedstrijden.
Hieronder een opsomming van wat er besproken is:
1. Novio gaf als verklaring voor de dure busprijs tegen Feyenoord & NAC(vergeleken met andere offertes) dat dat nog onder het hoogseizoen viel.
Toch is een verschil van meer dan ? 100 per bus dan nog heel veel, Novio komt dan ook met een uitgebreide specificatie van de offerte om alles duidelijk te maken.

2. De supportersvereniging zal voortaan bij de te bezoeken club in de gaten houden dat die betreffende club, 40% korting geeft op het combi-kaartje. Feyenoord deed dit ook, maar NAC gaf maar 29% korting, hiervoor ligt er een claim bij NAC.

3. Het is zo goed als zeker dat de ticketbox-toeslag van het ‘uit-kaartje’ verdwijnen. Voor uitwedstrijden zal er het een en ander gaan veranderen zodat je kunt kiezen om het kaartje bij de ticketbox te halen(en dan betaal je dus gewoon ticketbox-toeslag) of je haalt het kaartje bij het stadion en dan betaal je dus geen ticketbox-toeslag.
Maar hier volgt nog een gesprek over en dan worden de definitieve afspraken naar buiten gebracht.

4. Ook is er gesproken over een vaste prijs voor uitwedstrijden, maar dan wel in samenwerking met een sponsor. De supportersvereniging & NEC gaan samen op zoek naar een sponsor voor de bussen, uiteraard zijn tips van supporters ook welkom.
Het is de bedoeling dat er bijvoorbeeld een vaste prijs van ? 20 komt voor een uitwedstrijd, als NEC dan tegen bijv. TOP Oss moet betaal je uiteraard minder maar als NEC veel verder weg moet tegen bijv. Heerenveen of FC Groningen betaal je nooit meer dan die ? 20, maar hier is dus een sponsor voor nodig.

5. Er werd ook gesproken over een uit-seizoenkaart, dit is niet alleen een voordeel voor de supporters maar ook voor de busmaatschappij, die zijn er dan van verzekerd dat ze elke wedstrijd bijvoorbeeld twee volle bussen hebben.
Maar mocht dit echt van de grond komen dan gaat dat natuurlijk pas volgend seizoen van start.

Wordt vervolgd….

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.