Afspraak met cateraar

Een afvaardiging van het bestuur van de Supportersvereniging, HKN en het supporterscollectief sprak gisteravond met cateraar Maison van den Boer over de catering voor supporters in het stadion.

Het gesprek is tot stand gekomen naar aanleiding van de supportersavond, waar aanhoudende kritiek op de kwaliteit, de prijzen en het assortiment van Mr. Dug Out. te horen was.
Het was een positief, constructief gesprek met als doel om tot verbeteringen te komen. Beide partijen hebben er een goed gevoel aan over gehouden.

De volgende zaken zijn afgesproken:
* Op korte termijn zal het assortiment worden uitgebreid met een gehaktbal uit jus.
* MvdB en NEC gaan bekijken of het mogelijk is om hekjes te plaatsen voor de verkooppunten, zodat er fatsoenlijke rijvorming kan plaatsvinden. Nu is het alleen maar gedrang.
* MvdB gaat meer personeel inzetten op de drukke momenten en de nee-verkoop nog verder terugdringen. Bij NEC-Vitesse is dit niet helemaal goed gegaan, er waren klachten over het snel uitverkocht zijn van broodjes worst, koude erwtensoep etc.
* MvdB en NEC gaan onderzoek doen naar de mogelijkheden en kosten om de verkooppunten in het stadion geschikt te maken voor ‘verse bereiding’.

Later wellicht meer over deze vergadering.

Bron: Supver-NEC.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.