Van de Pol als invaller

Bert van de Pol maakte gisteren toch nog zijn opwachting in het duel tegen FC Wageningen. Na 25 minuten in de tweede helft viel Frans Janssen geblesseerd uit en speelde Van de Pol in de spits.


Daar had hij een zware dobber aan Gardien, maar belangrijker vond Van de Pol dat hij geen enkele last van zijn knie had. Van de Pol: “Qua voetbal ging het natuurlijk nog niet best. Ik kom nog een hoop kracht tekort en het zal nog wel een maand duren eer ik weer helemaal op sterkte ben. De knie heeft het echter goed gehouden. En daar ben ik allang blij mee.”


Het gezicht van Frans Janssen vertoonde inmiddels sterke gelijkenis met het weer, somber dus. Frans Janssen: “Hier baal ik goed van. Kan ik eindelijk weer meespelen en dan gebeurt er dit. Toen Grim die voorzet gaf, had ik natuurlijk moeten scoren. Ik miste echter en die Heemskerk gleed vol tegen me aan. Op een gegeven moment kon ik echt niet meer verder. Ik heb een flinke tik tegen m’n knie gehad. Morgen (vandaag, red.) ga ik naar het ziekenhuis om foto’s te maken. Laten we maar hopen dat het niets ernstigs is”.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.