DTH Opinie: De video-update (ongecensureerd)

Beste business club leden, supporters en stakeholders,

 

Zondag gaat het gebeuren! De derby staat weer op het programma en wat hebben we er weer zin in. Ronnie Ruysdael komt, er zijn vlaggetjes en die extra aandacht, daar houden we van. Wat fantastisch is het dat deze derby nog met uitsupporters kan en we ons weer lekker ouderwets kunnen ergeren aan die lelijke kleuren in het uitvak en we weer lekker kunnen springen omdat we niet voor Vitesse zijn.

Natuurlijk moesten we in de Gelderlander wel even alles lekker dik aansmeren. Want als heel Nederland moord en brand schreeuwt, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Vies van een populistisch praatje en extra aandacht zijn we natuurlijk niet. Een derby plaagstootje, daar maken we dan mooi een extreem ontoelaatbaar incident van en laten we maar gelijk zeggen dat er dan 10 jaar geen uitsupporters meer kunnen komen. Dat scoort lekker, zeker nu. De tijd dat burgemeesters en politici dit deden in verkiezingstijd is zo jaren 90, nee we moeten dit zelf lekker groot brengen, de regie in eigen hand nemen. We laten de lokale driehoek ook niet meer het vergrootglas op deze wedstrijd leggen, dat doen we voortaan zelf. Gaat het mis, dan hebben we ons goed ingedekt en zijn we van een hoop gedoe af, blijft het rustig, dan heeft onze “gebruik je kop” aanpak perfect gewerkt. Win win!

We moeten helaas de sfeeractie van Legio missen. Op kantoor hebben we er namelijk een handje van om langs elkaar heen te lopen in ons kantoortuintje, waardoor mensen lekker op eigen houtje dingen doen en spontaan eerder gemaakte afspraken vergeten of niet kennen of omdat er weer wat mis ging met de interne communicatie.  Belofte maakt schuld, maar helaas waar mensen werken worden fouten gemaakt en soms schuurt het om het te laten glanzen en waarschijnlijk hebben we nog meer van deze fantastische uitdrukkingen om deze blunder recht te lullen. Maar gelukkig hebben we Ronnie Ruysdael, dus het zal hoe dan ook feest worden.

Op zaterdag hebben we ook iets geweldigs bedacht in aanloop naar de derby. We gaan aan de laatste training voor de derby namelijk een extra dimensie toevoegen. We twijfelden tussen een soort ganzenbord of levensweg, maar het is uiteindelijk een ouderwetse speurtocht geworden.

Het gaat geweldig worden, maar let op, houd je koppie erbij en let goed op elkaar! De route gaat namelijk door het bos, daarna naar de eendracht voor een rookgordijn en wat enge knallen en daarna gaan we de trappen af en kunnen we kijken welke wegen onze uitgebalanceerde selectie bewandeld. Let er wel op dat je binnen de gemarkeerde paden blijft wandelen, want het is strikt verboden om je te mengen met voetbalouders. Ook de Schup blijft dicht tijdens de tocht, want een bekertje op het veld bij een training is ook een ernstig incident. Het is uitdrukkelijk verboden om de spelers aan te raken. Voor je het weet loopt onze toch al blessuregevoelige selectie namelijk weer een kwetsuurtje op en die kunnen we echt niet gebruiken!

Vorig jaar gaf onze selectie niet thuis tijdens de derby. We speelden onze slechtste wedstrijd uitgerekend tijdens deze derby. Dit seizoen hebben we onze slechtste wedstrijd al gehad, dus het kan alleen maar meevallen. Had ik al verteld dat we Ronnie Ruysdael hebben zondag? Houd je koppie er allemaal goed bij en let vooral ook op elkaar en gooi niks op het veld. We gaan er een feestje van maken zondag!

Tot slot: Kom op tijd, want Ronnie Ruysdael wil je niet missen!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.