NEC Veiling voor standbeeld Frans Janssen & Sije Visser

Begin dit seizoen hebben we jullie geïnformeerd dat Stichting De Bloedkuul een crowdfunding actie is gestart om geld in te zamelen voor standbeelden voor onze helden Sije Visser en Frans Janssen.

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II heb je de collectanten wellicht al met de collectebus rondom het stadion zien staan om geld in te zamelen en hebben alle supporters de mogelijkheid gehad om via deze link te doneren.

Helaas zijn we het afgelopen half jaar allemaal veel  te weinig in De Goffert geweest en hebben de mannen  van de Stichting De Bloedkuul nog lang niet al hun ideeën om geld in te zamelen kunnen uitwerken. Maar er is ook goed nieuws te melden. Vanaf vandaag zal er iedere dinsdag een online veiling plaats vinden waarbij alle supporters kunnen bieden op mooie NEC artikelen. Zo kan er deze week al geboden worden op een gesigneerd thuisshirt. Als we de mannen van de Bloedkuul mogen geloven dan gaan er de komende weken nog mooie (historische) items voorbij komen.

Bieden kan via Instagram, Twitter en Facebook en Marktplaats. Wil je los van de veilig een bedrag doneren? Dan kan dat natuurlijk ook via deze pagina.

Hou de socials de komende tijd dus in de gaten en bied mee op de mooie items die voor dit prachtige doel worden geveild.

Bieden dus!

 

 

 

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.