Koop nu Frans Janssen & Sije Visser bier op de Open Dag!

Nog anderhalve week te gaan en de competitie gaat eindelijk weer beginnen. Vrijdagavond oefenen de mannen van Rogier Meijer nog in Almelo tegen Heracles en volgende week zondag spelen we voor het echie tegen Twente.

Zaterdag vanaf 11:00 uur is iedereen op het Stadionplein welkom voor de Open Dag. Ook dit jaar heeft NEC de keus gemaakt om geen wedstrijd te spelen op de Open Dag.

Ondanks het gemis van een wedstrijd en een op het oog niet heel spectaculair programma (we laten ons graag positief verrassen) is al wel bekend dat aardig wat kramen bezet gaan worden door medesupporters van diverse geledingen. Speciale aandacht willen we even geven maken voor Stichting De Bloedkuul die twee keer een ‘NEC Kenner Quiz’ organiseren. Een mooie gelegenheid om samen met je maten onder het genot van een pilsje je NEC kennis weer eens op de proef te stellen!

Voor de bierliefhebbers is er zaterdag nog iets lekkers te koop op de Open Dag. Zoals jullie weten is Stichting De Bloedkuul bezig met het realiseren van standbeelden voor onze helden Frans Janssen en Sije Visser. Om dit mooie project te realiseren wordt er onder supporters en sponsoren geld ingezameld om dit mooie doel te realiseren. Daarom gaat Stichting De Bloedkuul zaterdag Frans Janssen bier en Sije Visser bier verkopen. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor het realiseren van de standbeelden. Loop zaterdag dus even op Supportersplein langs voor een paar heerlijke flesjes Frans en Sije bier!

Wij hebben er weer zin in. Tot zaterdag!

Proost!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.