DTH Speuler van de Maand: Mei!!

De promotie is een week oud en er is nog een los eindje, wie was de beste speler van de de play-offs, uhhh de maand mei natuurlijk?

In de maand mei speelde NEC maar liefst zes wedstrijden waarvan we de helft vergeten zijn en in de andere helft historie werd geschreven. Bij het kiezen van de beste speler van mei zullen jullie vooral denken aan die laatste drie wedstrijden. Geen probleem.

We hebben bij DTH nu twee seizoenen Speuler van de Maand verkiezingen achter de rug. Wat begon vanuit de gedachte dat het leuk is om goed presterende spelers eens extra in het zonnetje te zetten, werd helaas vaak een keuze voor de ‘minst slechte’ speler of een wanhopige zoektocht naar een zeldzaam lichtpuntje. Een Speuler van de Maand verkiezing voelde geregeld eigenlijk tamelijk belachelijk.

Foto: Rob Koppers

Maar niet getreurd, we gaan lekker door met de Speuler van de Maand verkiezing, heerlijk in de Eredivisie, met gemiddeld betere spelers, zodat er vaker ook echt wat te kiezen zal zijn. Daar gaan we tenminste wel van uit! Eerst nog even stemmen voor de verkiezing van de beste speler van die fantastische play-offs, uhhh van mei natuurlijk. Stemmen kan tot en met woensdag.

Gespeelde wedstrijden in mei:
-NEC – NAC Breda 0-2
-Go Ahead Eagles – NEC 2-1 (Bruijn pen.)
-NEC – FC Dordrecht 2-1 (Janga, Vet)
-Almere City FC – NEC 0-4 (Okita, Bruijn pen., Vet, Okita)
-NEC – Roda JC 3-0 (Van Rooij, Janga, Okita)
-NAC Breda – NEC 1-2 (Odenthal, Okita)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.