DTH Speuler van de Maand MEI!!: De Uitslag

“De verzameling clowns die de afgelopen jaren een NEC shirt heeft mogen aantrekken is groot en er lijkt geen eind aan te komen. Het is op dit moment zelfs twijfelachtig of er over april een Speuler van de Maand gekozen zal worden, daar doe je niemand een plezier mee. Er zijn in april nog twee potjes, tegen weinig inspirerende Jong-teams, om een begin van een ommekeertje te laten zien.”

De bovenstaande zinnen, beste medesupporters, schreven wij bij de bekendmaking van de uitslag van de Speuler van de Maand maart. Dat was Elayis Tavsan, die destijds een hoogtepuntje beleefde. Het begin van een ommekeer kwam er in die laatste twee potjes in april niet en ook niet in de laatste competitiewedstrijden die in mei werden gespeeld. Een Speuler van de Maand-verkiezing over april, heeft nooit plaatsgevonden.

En toch, beste medesupporters, en toch, spelen wij volgend seizoen EREDIVISIE. Hahahaha. Wat is voetbal toch heerlijk onvoorspelbaar.

Dat brengt ons bij de Speuler van de Maand mei. Natuurlijk heeft iedereen zich bij zijn of haar keuze alleen maar laten leiden door de prestaties in de play-offs, die andere wedstrijden in mei zijn gewoon, oeps, vergeten.

De Speuler van de Maand mei, ofwel, de beste speler van de play-offs, kan daarom maar één man zijn. De man die met zijn onvoorstelbare piekmoment symbool staat voor die waanzinnige prestatie van het hele team. De man die in de play-offs vier keer scoorde, waaronder op magistrale wijze de allesbeslissende. Die man is met overweldigende meerderheid (63%) door jullie gekozen tot DTH Speuler van de Maand mei:

Jonathan Okita

Foto: Rob Koppers

Eeuwige roem is zijn deel!

 

Foto: Rob Koppers

 

Foto: Rob Koppers

 

Foto: Rob Koppers
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.