Waar een kleine club groot in kan zijn!

Het begon vanochtend als een spontaan idee van onze voorzitter en zijn zoon Yannieck. Geld inzamelen voor ons noodlijdende cluppie.

Yannieck hoorde dat NEC het momenteel mede door het Corona virus in zwaar weer is gekomen. Yannieck twijfelde niet en besloot om NEC te helpen. Gekleed in een NEC shirt startte Yannieck (7 jaar oud) onder toeziend oog van Pa en Ma de uitdaging. Aan het einde van de middag had Yannieck maarliefst 100 rondjes van 580 meter (dus in totaal 58 km!) gefietst.

De opbrengst van de sponsoractie is inmiddels opgelopen tot € 2000,- (!) en de teller tikt nog steeds door met supporters die blijven doneren. Inmiddels is het de actie van Yannieck ook door Omroep Gelderland, De Gelderlander van Wilco van Schaik (dank voor je mooie donatie!) opgepikt.

Yannieck heeft besloten dat de opbrengst van zijn actie gaat naar seizoenkaarten voor NEC supporters die het financieel niet zo breed hebben. Wat ons betreft heeft  Yannieck een prachtig doel gevonden om onze club en medesupporters te ondersteunen.

Of we Yannieck met zijn vader onder het genot van een cola’tje de komende jaren in het peloton van de Tour de France gaan aantreffen zal moeten blijken. Wij zijn in ieder geval trots op het prachtige resultaat van de actie van Yannieck.

Goed gedaan, Yannieck!

Team De Trouwe Honden

P.S. Doneren kan nog steeds. Voor info stuur even mailtje naar info@detrouwehonden.nl.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.