Uitslag Speuler van de Maand: December

We trappen de dag af met de uitslag van de Speuler van de Maand December verkiezing en eindigen met het verslag van de aanstaande overwinning op FC den Bosch. Een lekker NEC-dagje gaat het worden.

Wat ons betreft best verrassend is door jullie tot DTH Speuler van de Maand December gekozen:

Ole Romeny

Foto: Rob Koppers

Waarom verrassend? Nou, de reacties op de prestaties van Ole zijn zacht gezegd, nogal wisselend. Dat is zijn spel natuurlijk ook wel, wisselend. Er zijn momenten, en er is ook wel eens een hele wedstrijd geweest, dat de klasse ervan afdruipt. Prachtige aannames en passeerbewegingen. En denk ook eens aan die goal tegen Excelsior, bijna achteloos joeg hij de bal van buiten de zestien in de kruising. Voor iemand met zijn postuur is hij opvallend lichtvoetig, net als Zlatan zeg maar (dikke knipoog). Evengoed zijn er wedstrijden waarin we hem dan weer weinig zien, er grote kansen worden gemist en hij toch weer te makkelijk gaat liggen.

Ondanks de wisselvalligheid, wordt zijn talent gelukkig door veel supporters wel degelijk gezien. Ole gefeliciteerd met deze mijlpaal in je carrière. Hattrick vanmiddag, oké?

Dan hebben we voor jullie nog de Top Vijf van de Speuler van de Maand verkiezingen in de eerste seizoenshelft. Komt ie:

  1.  Rens van Eijden
  2.  Bart van Rooij
  3.  Mart Dijkstra
  4.  Anthony Musaba
  5.  Ole Romeny

Van Eijden kreeg, vanaf de maand dat hij weer mee ging doen, in oktober, gemiddeld 33,41% van de uitgebrachte stemmen. Maar ook als we de maanden meetellen waarin hij nog geblesseerd was, was dat nog altijd 20,05%. Het hoogste percentage van allemaal dus. Wat een comeback!

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.