DTH Speuler van de Maand: December

Nog even doorzetten mensen. Ook over december 2019 moet namelijk nog de DTH Speuler van de Maand gekozen worden. Met slechts drie wedstrijden, waarvan twee tranentrekkers, is dat voorwaar geen makkelijke opgave. Maar pas op! We beleven tot nu toe dan een matig seizoen (niet geheel onverwacht overigens), de Speuler van de Maand verkiezingen hebben dit seizoen toch al een paar mooie winnaars opgeleverd.

Met respectievelijk Anthony Musaba, Mart Dijkstra, Rens van Eijden en Bart van Rooij was het mooi verdeeld tussen jong talent en ervaren rotten. Musaba heeft inmiddels zeven keer gescoord, Dijkstra is stabiel op het middenveld(!), Van Eijden maakte een sterke comeback en met Van Rooij hebben we eindelijk eens een goede rechtsback.

Ook in december waren er weer spelers die goede dingen hebben laten zien. Beloon één van die spelers met je stem. In de uitslag van december zullen we ook de drie spelers bekend maken die in de eerste seizoenshelft het grootste deel van de stemmen hebben gekregen.

Stemmen kan tot en met dinsdag.

In december werden de volgende wedstrijden gespeeld:

Excelsior – NEC 2-1 (Romeny)
NEC – Almere City FC 2-3 (e.d., Kvida)
FC Eindhoven – NEC 1-4 (Van Eijden, Musaba, Van Landschoot, Romeny (pen.))

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.