DTH Speuler van de Maand: Maart (speciale editie!)

De stofwolken van het ontslag van Jack de Gier zijn neergedaald en Ron de Groot, een ander clubicoon, moet de boel voor de zoveelste keer komen redden. Wat een week! Als klap op de vuurpijl is het dan ook nog tijd voor het kiezen van de DTH Speuler van de Maand. Hahahahaha. Goeie grap DTH!

Wie, in godsnaam, zou over maart met die eer mogen gaan strijken? De kaartenpakkende routiniers? De irritant grillige talenten? De nooit foutloze keeper? De nooit scherp dekkende backs? Het is duidelijk dat dit vernederende seizoen bepaald niet alleen aan Jack de Gier te wijten is. Hij is door TD Oversier opgezadeld met een stel zichzelf overschattende fossielen en ruggengraatloze vissticks. Hopelijk komt er onder Ronnie nog iets van een herstel maar voor nu pakken we de Speuler van de Maand even anders aan.

Stelt het eerste elftal momenteel niet veel voor, hoe anders is dit bij de jeugd. Daar zit nog wel muziek in, een heleboel zelfs. De O17 en O19 zijn gewoon nationale top. Allebei staan ze derde in de Eredivisie, vóór clubjes als PSV en Vitesse. Als eerbetoon aan de spelers en technische staf van deze teams kiezen we de DTH Speuler van de Maand deze keer daarom uit de selectie van de O19. Je mag zo vaak stemmen als je wil. Ze zijn het allemaal waard, dus stem maar lekker raak.

De O17 en O19 spelen zaterdag allebei op De Eendracht. De O17 om 12.00 uur tegen koploper FC Groningen en de O19 om 14.45 uur tegen nummer vier Feyenoord.

Er kan worden gestemd tot en met zaterdag.

This poll is no longer accepting votes

DTH SvdM Maart

 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.