DTH Speuler van de Maand: Februari (en Januari)

Terug van even weggeweest, de DTH Speuler van de Maand! Wie dacht dat we vanwege een chronisch tekort aan goeie speulers waren gestopt met deze verkiezing heeft het dus mis. We gaan stug door en hopen op betere tijden, dat hoort bij het zijn van NEC supporter. En hé, we hebben het al wel vaker gezegd, er is er altijd wel één de minst slechte.

Om jullie een beetje te ontzien hebben is er geen aparte verkiezing gehouden voor januari. Die maand kende drie, tamelijk abominabele, wedstrijden. Daar kun je weinig mee.

Januari en Februari zijn wel de maanden waarin we onverslaanbaar zijn geworden. Al moet je soms niet zien hoe, denk alleen al aan de 4-4 tegen Go Ahead Eagles. Met dank aan Druijf (7x) en ook een Ndayishimiye (3x), zijn er in de afgelopen twee maanden veel doelpunten gemaakt. Okita lijkt iets van zijn belofte in te lossen en zo’n Bruijn heeft toch ook wel leuke dingen laten zien. De verdediging daarentegen, schuttert er nog steeds lustig op los. Weinig verbetering daar.

Een echt goede wedstrijd heeft NEC nog steeds niet gespeeld, maar per saldo is het wel beter dan de maanden ervoor. En er zijn zeker spelers die zich in positieve zin hebben onderscheiden. Aan jullie weer de keus.

Er kan worden gestemd tot en met zondag.

De wedstrijden van januari en februari:
-FC Eindhoven – NEC 3-2 (Ndayishimiye, Druijf pen.)
-NEC – Telstar 1-1 (Groot e.d.!)
-TOP Oss – NEC 1-1 (Druijf)
-NEC -Jong FC Utrecht 4-1 (Druijf pen., Ndayishimiye, Druijf, Druijf)
-SC Cambuur- NEC 1-1 (Kvida)
-Go Ahead Eagles – NEC 4-4 (Druijf, Van den Berg, Druijf pen., Ndayishimiye)
-NEC – Almere City FC 5-0 (Okita, Okita, Bossaerts, Bruijn, Bossaerts)

This poll is no longer accepting votes

DTH SvdM Februari (en Januari)
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.